Nadogradili smo suradnju s dugogodišnjim klijentom

Tvrtka Henkel još je početkom 2022. najavila spajanje dviju globalnih poslovnih jedinica - Sredstva za pranje i čišćenje u domaćinstvu i Beauty Care - u jednu novu poslovnu jedinicu Henkel Consumer Brands, koja je postavljena početkom 2023. Na globalnoj razini, na taj su način podigli ciljni plan rasta na višu razinu.

Henkel Consumer Brands bit će snažna potrošačka platforma za više kategorija i važan strateški korak za Henkel, jer pod jedan krov dovodi jake globalne brendove i vodeće svjetske tržišne kategorije, a njeno će upravljanje preuzeti Marko Mintas, koji je tako postao Predsjednik Uprave Henkel Adria i Country Manager Hrvatska te uz odgovornost za poslovnu jedinicu Sredstva za pranje i čišćenje u domaćinstvu preuzeo dodatno zaduženje za poslovanje poslovne jedinice Beauty Care.

S velikim promjenama kod našeg dugogodišnjeg klijenta i pRED nas su stavljeni neki izazovi. Osim dosadašnjeg razvoja i odnosa s medijima te raznih aktivnosti predstavljanja njihovih brandova u regiji, tvrtka Henkel i svoje je korporativne komunikacije prepustila nama.

Aktualno

#FeelFreeInYourOwnSkin
Digital PR Eventi

Jedan uređaj za osjećaj sigurnosti, slobode i nesputanosti

Pročitaj više
Ekološka akcija na Silbi
PR Eventi

Tvrtke Henkel i Kaufland s Društvom istraživača mora 20.000 milja očistili su podmorje i obalu otoka Silbe.

Pročitaj više
Headliners festival
Digital PR Eventi

U dva dana trajanja s 8 najpoznatijih komičara iz regije, ovaj festival postaje jedinstveni događaj.

Pročitaj više
Vidi više