#InthelineChallenge osvojio Instagram

Tijekom toplih ljetnih dana, društvenim mrežama osim #litoidemala vladao je samo još jedan hashtag. Naime, internetom se proširio jedinstveni izazov pod hashtagom #InthelineChallenge, a neke od najpoznatijih blogerica objeručke su ga prihvatile! Kako su dočekale ljeto i na koji način pripremaju svoje tijelo za prvo ljetno kupanje otkrile su jedna drugoj odnosno cijeloj virtualnoj zajednici. Ono što je svima bilo zajedničko jest Intheline anticelulitna krema koju je svaka od njih prozvala svojim glavnim sredstvom u borbi protiv viška kila i celulita.

Ova je digitalna kampanja trajala puna tri mjeseca. Uz Instagram svjedočanstva kroz #InthelineChallenge, neke su beauty blogerice i poznate influencerice svoj osvrt na popularnu kremu dale na svojim cijenjenim blogovima, neke kroz Youtube recenzije, a druge pak kroz nagradne natječaje razveselile svoje pratitelje. Osmišljena komunikacija kroz najjače društvene mreže i platforme hrvatskih influencerica pokazala se kao izvrsni alat za upoznavanje publike s proizvodom.

Sami #InthelineChallenge pratilo je više od 270.000 Instagramera, a lajkalo više od 22.300 followera.

Komuniciranje nove kreme na tržištu zaživjelo je i na drugim društvenim platformama, posebno Youtubeu. Vlogovi najutjecajnijih domaćih vlogerica imalo su gotovo 100.000 pregleda.

U 90 dana tako je naš digitalni odjel uspješno surađivao s Nevenom Rendeli, Mašom Zibar, Žanamari Lalić, Hanom Hadžiavdagić, Anom Bacinger, Lidijom Lešić, Lucijom Kontić, Andreom Fabrić i mnogim drugim omiljenim djevojkama društvenih mreža.

Projekti

27. sezona Bipa FASHION.HR-a
Digital PR Eventi

Lideri modne scene, poznati dizajneri i nova mlada talentirana imena obilježila su i ovu sezonu.

Pročitaj više
Kampanja tjedna mode
Digital PR Eventi

Ususret uzbudljivoj modnoj jeseni, Bipa FASHION.HR predstavlja službenu kampanju.

Pročitaj više
#InthelineChallenge
Digital

Društvenim mrežama proširio se jedinstveni izazov kojeg su prihvatile najpoznatije blogerice.

Pročitaj više
Svi projekti