BAŠ NAŠ Advent

RED odličnih koncerata, RED fine klope, RED kuhanog vina, to je naša receptura za savršene blagdane! A tako je i bilo na najveselijem BAŠ NAŠ Adventu u Klovićevim dvorima. Plato Gradec pretvorili smo u čarobnu adventsku priču i omogućili nezaboravne trenutke. Najveća ovogodišnja atrakcija, 5 rooftopova s kojih se pružao najljepši pogled na katedralu, privukli su tisuće posjetitelja. 

U 35 dana, najbolju zabavu u gradu omogućila su 22 koncerta među kojima su bili  Dino Dvornik Tribute band, Zabranjeno pušenje, Gustafi, TBF, Vatra, Neno Belan, Marko Tolja, Letu Štuke, Vesna Pisarović i mnogi drugi. Za izvanREDnu gastro ponudu udružili smo snage s 19 različitih ugostitelja koji su zadovoljili i najzahtjevnija nepca. Ove godine po prvi put klizali smo na pravom ledu i oduševili male i velike.

Naš event tim sREDio je plato Gradec, PR je u medijima dijelio čarobnu blagdansku priču, a DIGITAL se pobrinuo za društvene mreže – i tako smo svaku sitnicu doveli u RED. Medijska kampanja rezultirala je s više od 250 objava, a naše društvene mreže pokazuju da smo dosegli  3 400 000 korisnika na Facebooku i više od 500 000 korisnika na Instagramu. Na najpoznatijem mjestu za fotografiranje i na kojem nastaje Najljepša adventska fotografiju zabilježen su brojne uspomene i fotografije koje su oborile rekorde objava na društvenim mrežama. A da smo se odlično zabavili pokazuju i profili ljubitelja društvenih mreža, koji su svoje najljepše trenutke podijelili s prijateljima.

Projekti

JUBILARNI #FHR30
Digital PR Eventi

Bipa FASHION.HR kampanja

Pročitaj više
RED uspjeha
Digital PR Eventi

RED je da zbrojimo uspjehe!

Pročitaj više
BAŠ NAŠ Advent
Digital PR Eventi

Čarobni advent na Platou Gradec

Pročitaj više
Svi projekti