BAŠ NAŠ Advent

RED odličnih koncerata, RED fine klope, RED kuhanog vina, to je naša receptura za savršene blagdane! A tako je i bilo na najveselijem BAŠ NAŠ Adventu u Klovićevim dvorima. Plato Gradec pretvorili smo u čarobnu adventsku priču i omogućili nezaboravne trenutke. Najveća ovogodišnja atrakcija, 5 rooftopova s kojih se pružao najljepši pogled na katedralu, privukli su tisuće posjetitelja. 

U 35 dana, najbolju zabavu u gradu omogućila su 22 koncerta među kojima su bili  Dino Dvornik Tribute band, Zabranjeno pušenje, Gustafi, TBF, Vatra, Neno Belan, Marko Tolja, Letu Štuke, Vesna Pisarović i mnogi drugi. Za izvanREDnu gastro ponudu udružili smo snage s 19 različitih ugostitelja koji su zadovoljili i najzahtjevnija nepca. Ove godine po prvi put klizali smo na pravom ledu i oduševili male i velike.

Naš event tim sREDio je plato Gradec, PR je u medijima dijelio čarobnu blagdansku priču, a DIGITAL se pobrinuo za društvene mreže – i tako smo svaku sitnicu doveli u RED. Medijska kampanja rezultirala je s više od 250 objava, a naše društvene mreže pokazuju da smo dosegli  3 400 000 korisnika na Facebooku i više od 500 000 korisnika na Instagramu. Na najpoznatijem mjestu za fotografiranje i na kojem nastaje Najljepša adventska fotografiju zabilježen su brojne uspomene i fotografije koje su oborile rekorde objava na društvenim mrežama. A da smo se odlično zabavili pokazuju i profili ljubitelja društvenih mreža, koji su svoje najljepše trenutke podijelili s prijateljima.

Aktualno

BAŠ NAŠ TASTY AFFAIR
Digital PR Eventi

Baš Naš donio gastro trendove.

Pročitaj više
ByRokko je osvojio Instagram
Digital PR

Europski brand ByRokko sada je dostupan na hrvatskom tržištu

Pročitaj više
Rougemarin Park 2023.
Digital PR Eventi

Najzabavniji zeleni park u metropoli imat će i rekordno trajanje.

Pročitaj više
Vidi više