BAŠ NAŠ Advent

RED odličnih koncerata, RED fine klope, RED kuhanog vina, to je naša receptura za savršene blagdane! A tako je i bilo na najveselijem BAŠ NAŠ Adventu u Klovićevim dvorima. Plato Gradec pretvorili smo u čarobnu adventsku priču i omogućili nezaboravne trenutke. Najveća ovogodišnja atrakcija, 5 rooftopova s kojih se pružao najljepši pogled na katedralu, privukli su tisuće posjetitelja. 

U 35 dana, najbolju zabavu u gradu omogućila su 22 koncerta među kojima su bili  Dino Dvornik Tribute band, Zabranjeno pušenje, Gustafi, TBF, Vatra, Neno Belan, Marko Tolja, Letu Štuke, Vesna Pisarović i mnogi drugi. Za izvanREDnu gastro ponudu udružili smo snage s 19 različitih ugostitelja koji su zadovoljili i najzahtjevnija nepca. Ove godine po prvi put klizali smo na pravom ledu i oduševili male i velike.

Naš event tim sREDio je plato Gradec, PR je u medijima dijelio čarobnu blagdansku priču, a DIGITAL se pobrinuo za društvene mreže – i tako smo svaku sitnicu doveli u RED. Medijska kampanja rezultirala je s više od 250 objava, a naše društvene mreže pokazuju da smo dosegli  3 400 000 korisnika na Facebooku i više od 500 000 korisnika na Instagramu. Na najpoznatijem mjestu za fotografiranje i na kojem nastaje Najljepša adventska fotografiju zabilježen su brojne uspomene i fotografije koje su oborile rekorde objava na društvenim mrežama. A da smo se odlično zabavili pokazuju i profili ljubitelja društvenih mreža, koji su svoje najljepše trenutke podijelili s prijateljima.

Projekti

Počeo je Baš Naš
Digital PR Eventi

Zabava i veselje na Platou Gradec!

Pročitaj više
Najbolja proljetna druženja
Digital PR Eventi

Otvoren je omiljeni Staropramen piknik!

Pročitaj više
Staropramen tasting
Digital PR Eventi

Nova lokacija, novi jelovnik, novo izdanje Staropramen piknika!

Pročitaj više
Svi projekti