Uvjeti i prava korištenja

Dobrodošli na stranicu RED. Korištenjem ove internet stranice prihvaćate sva niže navedena ograničenja i uvjete korištenja u skladu sa zakonima i propisima. Ako ne prihvaćate ove uvjete korištenja, savjetujemo vam da ne koristite ovu web stranicu. Ovu web stranicu kreira, posjeduje, kontrolira i ažurira FHR d.o.o. (u daljnjem tekstu FHR).


Korištenje usluga i sadržaja ovog portala podložno je niže navedenim Uvjetima korištenja:

Sve informacije dostupne na RED web stranici isključivo su informativnog karaktera. Bilo koji podaci ili dijelovi bilo kojih podataka dostupni na ovoj stranici ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima bez prethodnog pisanog dopuštenja vlasnika RED web stranice. Ova web stranica  koristi kolačiće kako bi poboljšala vaše korisničko iskustvo. Kolačiće možete odbiti u bilo kojem tenutku tako da ih isključite u svom internet pregledniku. Više o isključivanju kolačića možete pročitati u izborniku vašeg internet preglednika. FHR će poduzeti sve što je potrebno kako bi osigurao točne, precizne i ažurirane informacije na RED web stranici, ali ne daje nikakve garancije niti preuzima odgovornost  u pogledu njihove točnosti, korisnosti  ili potpunosti. Svaki  korisnik RED web stranice  suglasan je sa činjenicom da je rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove web stranice isključivo na korisniku.

Autorska prava

FHR polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, dizajn, animacije, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje i kopiranje bilo kojeg dijela RED web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Linkovi na druge web stranice

S vremena na vrijeme ova web stranica će sadržavati linkove na druge web stranice ili usluge koje nisu u vlasništvu niti pod kontrolom FHR-a. FHR nije upoznat sa sadržajem na web stranicama trećih osoba koje sadrže poveznice na web stranice i ne preuzima nikakvu odgovornost za te sadržaje, niti sadržaje bilo kojih drugih povezanih stranica.

Izmjene uvjeta korištenja

FHR zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama. Ukoliko nakon promjena uvjeta korištenja nastavite koristiti RED web stranicu smatrat će se da se slažete s novonastalim izmjenama. Ukoliko se nećete slagati s novonastalim izmjenama, savjetujemo vam da ne koristite ovu web stranicu.

Primjenjivo pravo

Ovi uvjeti korištenja podložni su i tumačeni u skladu sa zakonima Republike Hrvatske, bez obzira na sukob zakonskih odredbi.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za ove uvjete korištenja, slobodno nas kontaktirajte.

 

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Dobrodošli na RED stranicu o zaštiti privatnosti. FHR d.o.o. (u daljnem tekstu FHR) poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja RED web stranice. Ova stranica vas informira o zaštiti privatnosti privatnih podataka koje prikupljamo od korisnika ove web stranice. Ove podatke FHR koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao RED web stranicu i njene sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Koristeći RED web stranicu slažete se s prikupljanjem i upotrebom podataka u skladu s ovim odredbama zaštite privatnosti.

Prikupljanje i korištenje podataka

FHR može u skladu sa zakonom prikupljati određene osobne podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja RED web stranice. Osobni podaci mogu uključivati, ali ne moraju biti limitirani na vaše ime. Poput mnogih drugih web stranica, FHR prikuplja podatke koje nam šalje vaš internet preglednik svaki put kad posjetite našu web stranicu. Podaci prilikom posjete FHR mogu uključivati informacije poput Internet Protokol (IP) adrese vašeg kompjutera, tip i verziju vašeg internet preglednika, stranice unutar naše web stranice koju posjećujete, vrijeme i datum vaše posjete, vrijeme provedeno na tim stranicama i ostale statistike. Ujedno, FHR može koristiti usluge treće strane kao što je Google Analytics koji prikuplja, nadzire i analizira gore navedene podatke.

Komunikacija

FHR može koristiti vaše osobne podatke, kako bi vas kontaktirali s newsletter, marketinškim i promotivnim materijalima te ostalim informacijama kako biste bili u tijeku s našom najnovijom ponudom, vijestima i projektima.

Kolačići

Kolačići predstavljaju skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga pojedina stranica, RED web stranice, koju posjećujete šalje vašem pregledniku i pohranjuje na vaš tvrdi disk kompjutera. Poput mnogih drugih web stranica, RED web stranica koristi ''kolačiće'' koji služe za prikupljanje informacija o vašim prethodnim posjetama. Ovlašteni ste zabraniti primanje cookija s RED web stranice tako da u izborniku vašeg web preglednika izaberete tu mogućnost. Međutim, ukoliko odbijete prihvaćati kolačiće, postoji mogućnost da nećete moći koristiti neke od usluga na RED web stranici.

Sigurnost

FHR se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika RED web stranice, osim u slučaju teškog kršenja pravila RED web stranice ili nezakonitih aktivnosti korisnika. FHR poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja RED web stranice, no imajte na umu da nijedna metoda prijenosa podataka putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Iako nastojimo koristiti sve komercijalno dostupne načine kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, ne možemo garantirati potpunu sigurnost.

Izmjene zaštite privatnosti

Ova zaštita privatnosti važeća je od 1. rujna 2016. FHR pridržava pravo izmjene Pravila zaštite privatnosti koje će stupiti na snagu odmah nakon objavljivanja promjena na RED web stranici. Savjetujemo vas da redovito posjećujete RED web stranicu. Nastavak korištenja ove web stranice nakon objavljivljenih promjena unutar pravila o zaštiti privatnosti definirat će se kao vaše slaganje i pristanak na nove promjene o zaštiti privatnosti. Ukoliko napravimo promjene u ovim pravilima o zaštiti privatnosti, obavijestit ćemo vas ili putem vašeg emaila kojem ste nam omogućili pristup ili postavljajući obavijest na našu RED web stranicu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za ova pravila o zaštiti privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.